Van Baas naar Coach

Home » Van Baas naar Coach

De beste leiders beseffen dat het niet zozeer draait om het creëren van volgers, maar om het creëren van andere leiders. De beste leiders zijn betrokken en effectieve coaches. Om anderen te bewegen, moet je zelf ook bewogen zijn. Daarbij staan niet de theorie en ingewikkelde modellen uit managementboeken centraal. Ook de trainer staat hier niet centraal. Wat wel centraal staat, is de uitdaging die je ervaart en de vragen die dat oproept. Wij bieden je praktische tools, waarmee je tot constructieve inzichten komt. 

Wij geloven dat mensen zich ontwikkelen wanneer zij zichzelf uitdagen. Hiervoor bieden we praktijkgerichte trainingen, inspirerende events en praktische tools, die je helpen om het beste uit jezelf en uit je team te halen.

-Bart Nijhuis & Jan van Halst-

In de zomer van 2019 startte ik samen met mijn compagnon Bart ‘Van Baas naar Coach’. Wij geven op maat gemaakte trainingen aan het bedrijfsleven op het gebied van leiderschaps- en teamontwikkeling. Wij helpen teams en leidinggevenden, die de aanwezige potentie maximaal willen benutten. Maar ook afdelingen die na een fusie als één team effectief samen willen werken of waar de communicatie tussen de leidinggevende en het team extra aandacht behoeft. Onderdeel van deze coachingstrajecten is onder andere een voetbaltraining, waarbij onbewuste gedragspatronen, leiderschapsgedrag en de samenwerking binnen een team op ludieke, maar confronterende wijze geanalyseerd worden.

Aan leidinggevenden en ondernemers die persoonlijke groei nastreven of hun leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen, geef ik 1 op 1 coaching.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in of lees meer op www.vanbaasnaarcoach.nl.

jvhalst